Peperdure Aston Martin komt behoorlijk gehavend uit opnames nieuwste James Bond-film

De Aston Martin zag er na de opnames behoorlijk gehavend uit
AP/Photonews De Aston Martin zag er na de opnames behoorlijk gehavend uit
Dat James Bond alleen met de allermooiste en snelste auto’s rijdt, is algemeen geweten. Dat hij daarbij een voorkeur heeft voor een Aston Martin, ook. In de nieuwste Bond-film, ‘No Time To Die’, is dat uiteraard niet anders. Maar op foto’s vanop de set is te zien hoe de prachtige auto het behoorlijk zwaar te verduren krijgt. 

In ‘No Time To Die’ heeft Daniel Craig, die voor de laatste keer in de huid kruipt van James Bond, de eer om met een prachtige, zilverkleurige Aston Martin DB5 te rijden. Een klassiek voertuig met een behoorlijk prijskaartje, want onlangs werd eenzelfde auto uit 1965 nog geveild voor 6,4 miljoen dollar (zo’n 5.774.480 euro). Maar laat het aan James Bond over om zo'n auto volledig in de vernieling te rijden. 

Op recente foto’s vanop de set in Matera, Italië, is te zien hoe er op beide zijkanten van de wagen grote, diepe krassen staan. En dat de inzittenden van de wagen de stuntmannen van Daniel Craig en tegenspeelster Lea Seydoux waren, is ook veelzeggend voor het soort scène waarvoor de auto gebruikt werd. 

‘No Time To Die’ zou in april 2020 in de bioscoopzaal te zien moeten zijn. 

Photo News
Photo News10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Simon Neirynck

  Das toch gewoon een replica

 • Davy Van de kerckhove

  Is volgens mij geen echte schade!

 • tom jans

  dit kan ook gewoon fake zijn he, bestickering of wat anders

 • Robert DE REU

  Triest zo mooie wagen, anderzijds de herstelling zal maar een peulschil zijn van de waarde van de wagen, als het daar bij blijft, en met de opbrengst van de film zal dat wel meevallen is ook uiteraard flink verzekerd.

 • Ludovic Vromant

  Volgens mij een replica. Binnen zijn buizen te zien voor de veiligheid. En die krassen zullen wel op geplakt zijn, want die chroméklinken en andere zouden er niet aanhangen.