Oscarwinnaar Rami Malek gaat schurk spelen in 25ste Bondfilm

Rami Malek zal de tegenspeler worden van Daniel Craig
AFP Rami Malek zal de tegenspeler worden van Daniel Craig
Rami Malek (37) gaat te zien zijn als de schurk in de nieuwe James Bond-film. Dat werd donderdag bekendgemaakt tijdens een presentatie op Jamaica, waar een groot deel van de film werd gedraaid.

“Ik kijk er heel erg naar uit. Ik ga ervoor zorgen dat Bond het niet makkelijk krijgt in zijn 25e rit”, zegt Rami Malek over zijn rol. Al langer werd gefluisterd dat de ‘Bohemian Rhapsody’-acteur deze rol zou vertolken. Ook werd bekendgemaakt dat onder anderen Léa Seydoux en Jeffrey Wright terugkeren in Bond 25. Dali Benssalah, Billy Magnussen en Ana De Armas werden aan de cast toegevoegd.

Eerder werd al onthuld dat Daniel Craig wederom terugkeert in de rol van 007. Ook Ralph Fiennes (M), Naomi Harris (Moneypenny) en Ben Whishaw (Q) zijn weer te zien in Bond 25. Cary Joji Fukunaga regisseert de nog titelloze film die ook werd opgenomen in Noorwegen, Londen en Italië.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.