Uggie stuurt zijn kat naar de Oscars

PHOTO_NEWS
Slecht nieuws voor Uggie-fans en 'Twi-hards': De hond uit 'The Artist', Kristen Stewart en Robert Pattinson sturen op 26 februari hun kat naar de Academy Awards. Vorige maand gonsde het nog van de geruchten dat Stewart en Pattinson elk een Oscar mochten uitreiken, maar dat lijkt volgens de organisatoren vrij onwaarschijnlijk. "Ik denk niet dat dit zal gebeuren", aldus de bron bij de Academy Awards.

Het gerucht was nochtans niet al te ver gezocht aangezien Kristen en Robert al een aantal keer te gast waren op de uitreiking. Rob stond in 2009 nog samen met Amanda Seyfried op het podium van de Oscars. Een jaar later deed Stewart hetzelfde met 'Twilight'-tegenspeler Taylor Lautner.

De timing zou in elk geval wel perfect geweest zijn: zo komt 'Bel Ami', de nieuwste film van R-Pat, een paar dagen na de Academy Awards uit. Ook K-Stew heeft iets om naar uit te kijken, want 'Snow White and the Huntsman' komt deze zomer in de bioscoopzalen. En dan is er natuurlijk ook nog de release van 'Breaking Dawn Part 2', die voor november gepland staat.

Naast de 'Twilight'-acteurs zal ook Uggie, de hond uit 'The Artist', niet van de partij zijn. De trouwe viervoeter heeft de voorbije weken amper stilgezeten: zo liep hij over de rode loper van de Golden Globes en de Golden Collar Awards, deed hij een fotoshoot voor W Magazine en was hij te gast bij de 'Graham Norton Show'. Uggie is moe, en dat zullen we geweten hebben.

De 84ste editie van de Academy Awards vindt op 26 februari plaats in het Kodak Theatre in Hollywood. Onze redactie heeft drie reporters ter plaatse die de uitreiking voor u vanop de eerste rij zullen volgen.

Kristien Gijbels Morato vanuit Hollywood

AFP
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
AFP