Tom Cruise, Halle Berry en Cameron Diaz mogen Oscars uitreiken

Na Jennifer Lopez en Tom Hanks, hebben nu ook Tom Cruise, Halle Berry en Cameron Diaz de eer gekregen om op 26 februari een Oscar uit te reiken tijdens de 84ste editie van de Academy Awards. Dat hebben producers Brian Graze en Don Mischer bekendgemaakt.

Cruise is zelf een drievoudige Oscargenomineerde voor zijn rollen in 'Born on the Fourth of July', 'Jerry Maguire' en 'Magnolia'. De man van Katie Holmes schittert momenteel in 'Mission: Impossible - Ghost Protocol' en is binnenkort te zien in 'Rock of Ages'.

Berry won in 2001 een Oscar dankzij haar acteerprestatie in 'Monster's Ball'. De actrice is momenteel te zien in 'New Year's Eve' en staat binnenkort naast Tom Hanks en Hugh Grant in 'Cloud Atlas'.

Ook Diaz heeft twee films op stapel: 'What to Expect When You're Expecting' en 'Gambit'. De blondine was vorig jaar nog te zien in 'Bad Teacher', aan de zijde van haar ex Justin Timberlake.

De Academy Awards vinden op 26 februari plaats in het Kodak Theatre in Hollywood. Ook dit jaar hebben we drie reporters ter plaatse die de uitreiking voor u op de voet zullen volgen. (kgm/hlnhollywood)