Sensueel optreden Lady Gaga en Bradley Cooper op Oscars houdt iedereen bezig

Lady Gaga en Bradley Cooper tijdens hun optreden op de Oscars.
REUTERS Lady Gaga en Bradley Cooper tijdens hun optreden op de Oscars.
De intieme uitvoering van Shallow die Lady Gaga en Bradley Cooper gaven tijdens de uitreiking van de Oscars, heeft de tongen losgemaakt in Hollywood.

De twee zongen het duet uit hun film A Star Is Born, waarbij Bradley op het eind naast Lady Gaga plaatsnam op de piano. Het laatste stukje uit het lied zongen ze in een innige omhelzing, waarbij er zelfs iemand uit de zaal riep “zoenen!”.

Ongemakkelijk

Mel B liet maandag in ochtendshow Good Morning Britain weten dat ze het ongemakkelijk vond naar het optreden te kijken, omdat Bradley’s vriendin Irina Shayk voorin de zaal naar de show zat te kijken. De twee sterren hadden volgens de voormalige Spice Girl een liefdesblik in hun ogen toen ze elkaar tijdens het nummer geregeld aankeken. “Ik wil graag geloven dat dat onderdeel was van de uitvoering, want er is een vrouwencode en hopelijk was het niet.. hopelijk was het puur professioneel”, aldus Mel.

Ook de ex-vrouw van Bradley, Jennifer Esposito, reageerde op het duet. Tijdens de Oscaruitreiking had comedian David Spade een screenshot op Instagram geplaatst met de opmerking “Is er nog een kans dat deze twee het niet met elkaar doen?”. Jennifer, die zich vaker negatief heeft uitgelaten over Bradley en hun relatie, schreef daaronder “Ha!”.

Irina zelf leek minder problemen te hebben met het optreden. Ze was een van de eersten in de zaal die opstond om de twee een staande ovatie te geven en toen Bradley en Gaga terugkwamen naar hun stoelen, kregen ze beiden een dikke knuffel van het model.

REUTERS
Bradley Cooper op de rode loper met zijn moeder Gloria Campano en zijn vriendin Irina Shayk.
REUTERS Bradley Cooper op de rode loper met zijn moeder Gloria Campano en zijn vriendin Irina Shayk.
Lady Gaga en Bradley Cooper zingen "Shallow" uit de film "A Star Is Born" op de Oscars.
REUTERS Lady Gaga en Bradley Cooper zingen "Shallow" uit de film "A Star Is Born" op de Oscars.
REUTERS
AFP
Photo News
REUTERS
REUTERS
REUTERS
AFP
AFP
AFP
Photo News4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Steve Beukelaers

  Prachtig duet gebracht. Er is chemistry zeker weten. Op welke manier? Dat weten zij alleen en dat is voldoende

 • Verstappen Martine

  Mensen hebben toch soms een vunzige geest, waarom kunnen die nu niet gewoon vrienden zijn. Altijd direct conclusies trekken.

 • johan fransaert

  dat ze het zeer goed met elkaar kunnen vinden staat buiten kijf maar dit wil daarom nog niet zeggen dat er meer is kijk maar naar Leonardo en Kate om maar een voorbeeld te geven.

 • Walter Mertens

  Gewoon heel mooi gebracht. Top