Jennifer Lawrence wint ... en struikelt over galakleed

De gestruikelde Jennifer Lawrence.
afp De gestruikelde Jennifer Lawrence.
De winnares van het beeldje voor Beste Actrice voor haar rol in 'Silver Linings Playbook' viel net voor ze het podium besteeg. Ze struikelde op de trappen over haar peperdure haute-couturejurk van Dior.

Jennifer Lawrence combineerde de witte creatie met juwelen van Chopard, een handtas van Roger Vivier en schoenen van Brian Atwood. De lange sleep kan de oorzaak van de stuntelige val bij het bestijgen van het podium geweest zijn, maar ook een appelflauwte door honger kan als oorzaak aangestipt worden.

De actrice had namelijk eerder al op de rode loper toegegeven dat ze de hele dag niet had gegeten door tijdsgebrek. Gelukkig kon Jennifer zelf met haar valpartij lachen, tegen het publiek grapte ze achteraf dat ze haar enkel een staande ovatie gaven vanwege haar blunder.

Op de SAG Awards schaamde ze zich ook al omdat haar jurk op mysterieuze wijze in tweeën scheurde en ook bij de uitreiking van de Bafta's liet het geluk haar opnieuw in de steek.

Schuldige deze keer: het druilerige weer in Londen, waardoor haar Dior-jurk aan de onderkant spatten vertoonde. Om toch nog enigszins presentabel voor de dag te komen op de BAFTA Awards diende ze haar outfit de hele tijd op te tillen.

afp
getty
Jennifer Lawrence met de billen bloot nadat haar Dior het begaf
Jennifer Lawrence met de billen bloot nadat haar Dior het begaf