Jack Nicholson onderbreekt live-interview om openlijk te flirten met Jennifer Lawrence

Ze schelen meer dan vijftig jaar maar dat belette Jack Nicholson (75) niet om uitbundig te flirten met Jennifer Lawrence (22). De kersverse Oscarwinnares deed haar relaas tijdens de show van 'Good Morning America' toen de oude snoeper haar verraste tijdens het live-interview.

De actrice vertelde net tegen tv-host George Stephanopoulos dat ze nog steeds in shock was na haar overwinning maar toen wist Lawrence nog niet dat er een ander dol moment zou volgen.

Ex-vriendin
"Het is niet mijn bedoeling om je interview te onderbreken", kwam Nicholson plots piepen. "Maar ik wil je van ganser harte feliciteren met je acteerprestatie in Silver Linings Playbook, stak de gevestigde waarde van wal. Speels voegde hij er aan toe: "Je lijkt op een ex-vriendin van me." Lawrence, die in eerste instantie overdonderd was, antwoordde cassant: "Zie ik er ook uit als een nieuwe vriendin?"

"Oh my God"
"Je bent echt heel onbeleefd", gekscheerde het jonge acteertalent nadat ze hem uitvoerig bedankte voor het compliment. "Oh my God", slaakte een overdonderde Lawrence uit. "Is hij nog steeds hier?" Ja hoor, Nicholson had nu achter de actrice postgevat en had nog een laatste mededeling voor haar veil: "Ik zal op je wachten". Een oude vos moet je nu eenmaal geen streken leren.