Bong Joon-ho wil ontmoeting met Kevin De Bruyne

Bong Joon-ho
AFP Bong Joon-ho
Oscarwinnaar Bong Joon-ho wil graag de Belgische voetballer Kevin De Bruyne ontmoeten, zo verklaarde hij in een interview met Reddit. De Zuid-Koreaan won zondagnacht maar liefst vier Oscars voor zijn film ‘Parasite’.

Reddit vroeg de man met wie hij graag zijn laatste avondmaal zou delen, als hij maar vijf personen mocht kiezen. Interessant: één van zijn gasten zou dan onze eigen Kevin De Bruyne zijn. Naast filmfanaat is Bong Joon-ho dus duidelijk ook een voetbalfan. Hij supportert voor Manchester City.

Wie er nog meer bij mocht zijn? Alfred Hitchcock, Martin Scorsese, Zuid-Koreaanse schaatskampioene Yuna Kim en Jimmy Page.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • karl van dyck

    Deze man heeft mensenkennis. Kevin is een PURE voetballer zoals je maar zelden tegenkomt. Geen show,geen tattoos, geen opvallende verschijning met allure, noem maar op een gewone man uit de straat. Moest hij de pers & media kunnen mijden die steeds met getrokken messen klaarstaan om iemand af te maken daar zou hij direct voor tekenen maar soms kan het niet anders. Wil alleen maar voetballen