Opnieuw pech voor nieuwe James Bond-film: explosie veroorzaakt vernielingen en verwondt crewlid

De opnames van de nieuwe James Bond-film blijven problematisch verlopen. Eerder al werd regisseur Danny Boyle (62) ontslagen en moest acteur Daniel Craig (51) geopereerd worden na een enkelblessure. Nu heeft een misgelopen stunt heel wat schade aangericht en een crewlid verwond.

Een bericht op het officiële Twitter-account van James Bond vertelt wat er aan de hand was: “Tijdens het filmen van een gecontroleerde explosie op de set van ‘Bond 25' vandaag in Pinewood Studios, werd er schade aangebracht aan de buitenkant van de 007-set. Er waren geen gewonden op de set, maar een crewlid buiten de set heeft een kleine verwonding opgelopen”, klinkt het. 

Volgens The Sun stond het crewlid op een platform buiten de studio’s, en werd hij verpletterd toen een deel van de set bovenop hem viel. Een bron vertelde de krant: “Een vuurbal moest doorheen de set vliegen. Dat was de stunt, maar er is iets verschrikkelijk fout gegaan. Er klonken drie luide explosies, de ene na de andere. Toen lag een crewlid buiten op de grond, gewond. Het klonk: ‘bang, bang, bang’. De plek is nu volledig afgesloten.”

Het is onduidelijk of de opnames van de 25ste James Bond-film in het gedrang zullen komen. De film wordt geregisseerd door Cary Fukunaga. Rami Malek, Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana de Armas, Lashana Lynch en David Dencik spelen een rol, naast bekende gezichten Daniel Craig, Léa Seydoux, Ralph Fiennes en Naomi Harris. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.