Opnames van derde Fantastic Beasts gaan eindelijk van start

Eddie Redmayne in ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’
AP Eddie Redmayne in ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’
De opnames van de derde ‘Fantastic Beasts’-film gaan na flinke vertragingen eindelijk beginnen. Filmstudio Warner Bros. heeft maandag bekendgemaakt dat de productie volgend voorjaar start in Rio de Janeiro in Brazilië.

Eigenlijk zou het filmen van het nieuwe deel van de Harry Potter-spin-off begin dit jaar beginnen, maar dat werd uitgesteld vanwege de teleurstellende opbrengst van het tweede deel. ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ was in 2016 met een wereldwijde opbrengst van meer dan 800 miljoen dollar een grote hit terwijl ‘The Crimes of Grindelwald’ vorig jaar bleef steken op 650 miljoen dollar. De studio zou om die reden extra de tijd willen nemen voor de nieuwe film.

Fans moeten nog wel even geduld hebben tot de nieuwe nog titelloze ‘Fantastic Beasts’ verschijnt. De tovenaarsfilm moet in november 2021 in de bioscopen gaan draaien.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • sonja dewilde

    Maar 650 miljoen winst! Hoe erg toch!!!