Opnames film ‘Zillion’ maand uitgesteld

Cast voor 'Zillion', de nieuwe film van Robin Pront over de gelijknamige discotheek: Geert van Rampelberg, Matteo Simoni, Charlotte Timmers, regisseur Robin Pront, Jonas Vermeulen en Barbara Sarafian.
KFD Cast voor 'Zillion', de nieuwe film van Robin Pront over de gelijknamige discotheek: Geert van Rampelberg, Matteo Simoni, Charlotte Timmers, regisseur Robin Pront, Jonas Vermeulen en Barbara Sarafian.
Robin Pront zou maandag aan de opnames van zijn film ‘Zillion’ beginnen, maar ook daar trekt corona een streep door. De opnames van het legendarische ‘rise and fall’-verhaal over Zillion-baas Frank Verstraeten worden met een maand uitgesteld. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Deze filmopnames zijn een soort reizend mini-evenement waar veel mensen bij betrokken zijn die intensief met elkaar samenwerken. Bijgevolg hebben we de richtlijnen van de overheid opgevolgd en deze hele moeilijke beslissing moeten maken. We willen in geen geval de gezondheid van de crew en cast van de film in gevaar brengen”, zegt Gudrun Burie, persverantwoordelijke van de film ‘Zillion’. Vermoedelijk kunnen de opnames van start gaan midden april. “De locaties moeten opnieuw bekeken worden om te zien wanneer ze beschikbaar zijn om te filmen. We gaan dus een nieuwe planning moeten opmaken", aldus Burie. 

De acteurs, waaronder Matteo Simoni (Dennis Black Magic), Jonas Vermeulen (Frank Verstraeten), Barbara Sarafian (Franks moeder), Geert Van Rampelberg (Carré-eigenaar) en Charlotte Timmers (Franks vriendin) hebben al aangegeven hun agenda gewoon vrij te houden. “Alle acteurs hebben veel zin om met de opnames te beginnen. Wat er nu gebeurt, is overmacht. Iedereen heeft begrip voor de situatie”, zegt Gudrun nog. Op de release van de film heeft het uitstel van de opnames voorlopig geen effect. Vanaf 3 februari volgend jaar is de ‘Zillion’ in de bioscoop te zien. (JOBG)
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.