Ook Vanessa Hudgens zal meedoen in ‘Bad Boys 3' van Adil en Bilall

Vanessa Hudgens
Photo News Vanessa Hudgens
De cast van ‘Bad Boys 3’ begint stilaan vorm te krijgen. Naast Will Smith en Martin Lawrence zijn er nog drie namen aan de groep acteurs toegevoegd.

Adil El Arbi en Bilall Falah mogen nog drie namen verwelkomen voor hun verfilming van ‘Bad Boys 3'. Naast Will Smith, Martin Lawrence en Joe Pantoliano, tekenen nu ook Vanessa Hudgens, Charles Melton en Alexander Ludwig present. 

Vanessa Hudgens (30) werd wereldberoemd dankzij haar rol in High School Musical, daarin speelde ze Gabriella Montez. Ze speelde naast James Franco en Selena Gomez ook in ‘Springbreakers’, die op het filmfestival van Venetië werd genomineerd voor een Gouden Leeuw.

Vanessa Hudgens
Getty Images Vanessa Hudgens

Charles Melton (27) werd bekend door de rol van Reggie Mantle in de Amerikaanse reeks Riverdale. Voor hem wordt het zijn eerste grote Hollyoodfilm.

Charles Melton.
Getty Images Charles Melton.

De Canadees Alexander Ludwig (26) is vooral bekend als Bjorn Ironside uit ‘Vikings’. Hij speelde ook mee ‘The Hunger Games’.

Alexander Ludwig
JORDAN STRAUSS/INVISION/AP Alexander Ludwig

Wie ze zullen spelen, is nog niet duidelijk.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.