Ook nieuw boek van ‘50 Shades Of Grey’-schrijfster zal verfilmd worden

E.L James verkoopt filmrechten voor haar nieuwste boek.
EPA E.L James verkoopt filmrechten voor haar nieuwste boek.
‘The Mister’, het nieuwste boek van E.L. James (56), de auteur achter ‘50 Shades Of Grey’, zal verfilmd worden net als zijn voorgangers. 

De erotische ‘50 Shades Of Grey’-trilogie bracht meer dan een miljard dollar op, en van ‘The Mister’ werden in de eerste week nadat het boek uitkwam al 52,000 exemplaren verkocht. James verklaart dat ze al benaderd werd door verschillende Hollywood-producers om de filmrechten voor ‘The Mister’ door te verkopen. “Ik heb nog niet gekozen aan wie”, zegt ze. “Dat is een grote beslissing.”

In de vorige films zagen we Dakota Johnson en Jaime Dornan als Anastasia Steele en de beroemde Mister Grey.  ‘The Mister’ volgt dan weer de belevenissen van de aristocraat Maxim Trevelyan, die zopas het fortuin van zijn familie heeft geërfd. Zijn leven wordt echter overhoop gezet wanneer hij de mysterieuze Alessia Demachi ontmoet. 

Hoewel haar nieuwe boek naar eigen zeggen “minder extreem” is dan ‘50 Shades Of Grey’, overweegt ze het ook om een nieuwe lijn seksspeeltjes in het thema van ‘The Mister’ te verkopen. “Daar hebben we al concrete meetings over gehad”, klinkt het. “Dus hou je maar vast.” 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.