Exclusief voor abonnees

Ooit nerds op de speelplaats, nu patsers in Hollywood: de jeugd van ‘Bad Boys’-regisseurs Adil & Bilall

Adil El Arbi en Bilall Fallah
rv Adil El Arbi en Bilall Fallah
De één was als tiener kaartjesknipper op de parking van een recreatiedomein en de ander schrobde vliegtuigen. Vandaag zijn Adil El Arbi (31) en Bilall Fallah (34) Hollywoord-regisseurs met een internationale kaskraker op hun cv. 'Bad Boys for Life' doet fans likkebaarden en kassa's tiltslaan aan beide zijden van de oceaan. De teller staat al op 310 miljoen euro. Tijd voor het oorsprongsverhaal: Adil & Bilall, the making of. Gebaseerd op waargebeurde feiten.*

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • mijn gedacht

  Echt tof om te lezen...je ziet maar durven dromen en hard werken,dat is al de beste levensles die voor iedereen telt,ongeacht geloof of kleur.

 • Koen Jacobs

  Fantastish is dit.!!

 • Juliette Francois

  Dat is hoe ze nu zelf beschreven willen worden natuurlijk... Iedereen heeft wel een nerdy trekje op een klasfoto...

 • jan swaenen

  Prachtig toch en verdiend! Zo zie je maar dat IEDEREEN kans maakt, als je maar je best doet en niet op het slechte pad beland. Hopelijk nog een super toekomst voor hen, en een bodyguard hebben ze al. Papa!!!

 • Ibrahim El oueryaghely

  Billal Fallah was vroeger mijn buurman en om eerlijk te zijn is hij niet de nerd dat ze beschrijven. Ik kende hem wel pas vanaf het secundair maar hij was ver van hetgeen ze hem hier beschrijven. Wel een goed student. En ben heel blij dat hij nu zoveel success heeft.