Ondanks coronacrisis: Tom Cruise op de set van ‘Mission: Impossible 7'

Tom Cruise speelt opnieuw de hoofdrol in 'Mission Impossible: 7'.
EPA Tom Cruise speelt opnieuw de hoofdrol in 'Mission Impossible: 7'.
De opnames van ‘Mission: Impossible 7' zijn opnieuw van start gegaan. Die waren eerder stilgelegd door de uitbraak van het coronavirus. Tom Cruise toonde tijdens het filmen van de openingsscène dat hij nog steeds een stuntman pur sang is. 

De 57-jarige acteur, die opnieuw in de huid kruipt van geheim agent Ethan Hunt, werd gespot terwijl hij gevaarlijke stunts uitvoerde. Zo manoeuvreerde hij een motor door enkel op het achterwiel te rijden. Daarnaast werden ook enkele straffe scènes gefilmd op de snelweg in een vintage Fiat 500. De oranje wagen werd achtervolgd door een helikopter en vatte uiteindelijk vuur. 

De opnames van ‘Mission: Impossible 7' zouden normaal plaatsvinden in Venetië, maar dat plan werd gecanceld nadat het coronavirus lelijk huis hield in Italië. Cast en crew werden in allerijl geëvacueerd en er werd een Italiaanse set opgebouwd in de Longcross Studios in het Britse Surrey, in de buurt van Londen. Zo werd er onder meer een replica gebouwd van de Spaanse Trappen in Rome. ‘Mission: Impossible 7' zou normaal in de zomer van volgend jaar op het witte doek te zien moeten zijn. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.