Nieuwe Netflix-film met Jennifer Aniston en Adam Sandler vestigt record

Jennifer Aniston en Adam Sandler bij de première van ‘Murder Mystery' op 10 juni in Los Angeles.
Photo News Jennifer Aniston en Adam Sandler bij de première van ‘Murder Mystery' op 10 juni in Los Angeles.
Goed nieuws voor Jennifer Aniston en Adam Sandler. Hun Netflix-film ‘Murder Mystery’ heeft het grootste openingsweekend ooit beleefd in de geschiedenis van Netflix. Dat laat de streamingservice weten via Twitter. Aniston en Sandler wisten bijna 31 miljoen accounts te trekken in de eerste drie dagen dat de film te zien was.

In de Verenigde Staten en Canada werd er vanaf 13,4 miljoen accounts gekeken en in de rest van de wereld schakelden nog eens 17,5 miljoen abonnees in. Verwacht wordt dat ‘Murder Mystery’ nu ook het record van Sandra Bullock's kaskraker ‘Bird Box’ zal verbreken over de gehele eerste week. ‘Bird Box’ trok afgelopen december 45 miljoen abonnees in de eerste 7 dagen.

Aniston en Sandler spelen in de komedie ‘Murder Mystery’ een New Yorks stel dat via een vakantiereisje naar Europa terechtkomt in een moordzaak.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Alexander Nonames

  Typische Netflix kwaliteit. Zoveel mogelijk films voor zo weinig mogelijk geld. Kwantiteit is belangrijker dan kwaliteit.

 • HENDRIK WECKSELER

  Zeker niet de beste sandler film maar ja heb hem wel uitgekeken want op de gewone tv komt toch niks dat men nog niet gezien heeft de film heeft een paar leuke momenten maar veel te weinig om een goeie comedy te zijn

 • Peter Janssens

  Veel mensen hebben slecht smaak !

 • frank triolet

  Heb hem half gezien, zeer slecht

 • Louis Bouduin

  Helaas het is het zoveelste bewijs dat je je van die zogenaamde feelgoodfilms ontzettend miserabel kunt voelen. Bij deze film waarschijnlijk omdat niets maar dan ook totaal niets top is. Integendeel alles is ondermaats, niet altijd veel, maar toch dubbel en dik ondermaats. Gelukkig heeft Netflix heel wat meer en beters te bieden.