Nieuwe horrorfilm op Netflix maakt kijkers fysiek onwel

The Perfection
Netflix The Perfection
‘The Perfection’, een nieuwe horrorfilm die op streamingwebsite Netflix te zien is, lokt behoorlijk extreme reacties uit bij haar kijkers. Die klagen over misselijkheid, migraine en zelfs braken bij het zien van de enge scènes. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

In horrorfilm ‘The Perfection’ neemt een voormalig muzikaal wonderkind (Allison Williams) weer contact op met haar oude mentors, maar die zijn helemaal in de ban van een getalenteerde nieuwe pupil (Logan Browning). Dat lijdt tot ijzingwekkende gebeurtenissen, die fysieke reacties uitlokken bij de kijker. 

Dat blijkt alvast uit de reacties van het publiek op sociale media. Zo schrijft iemand: “Ik ben naar ‘The Perfection’ aan het kijken op Netflix, en die scène in de bus maakt me misselijk.” Iemand anders reageert: “Ik krijg migraine door naar ‘The Perfection’ te kijken. Ik wil overgeven.” Nog iemand schrijft: “Net naar ‘The Perfection’ op Netflix gekeken en de hele tijd misselijk geweest. Bloederig en walgelijk.”

Aan de andere kant zijn de meeste kijkers wel waanzinnig enthousiast over de nieuwe horrorfilm, en dan vooral over de verrassende wendingen in het verhaal. De meesten raden zelfs aan om zonder enige kennis over het verhaal de film te bekijken. Wie zich niet onvoorbereid op ‘play’ wil drukken, kan hieronder de trailer bekijken. 

Reacties 'The Perfection'
Twitter Reacties 'The Perfection'
Reacties 'The Perfection'
Twitter Reacties 'The Perfection'
Reacties 'The Perfection'
Twitter Reacties 'The Perfection'49 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ronny Vansteelandt

  Nieuw ? De filmis bijna een jaar oud.

 • Kristel De ridder

  Is dit horror? Wat kunnen ze overdrijven ség! K vroeg me tijdens de film af of er nog iets spannends ging komen en ondertussen gezellig mijn broodje aan t opeten. Wat een reacties van mensen.

 • Kristof Lintermans

  Als er nu iets overdreven word overgebracht is het dit wel. Net bekeken en behalve de muziek is hier niets eng aan. En ik ben niet eens fan van enge films.

 • John Bruggeman

  Film is helemaal niet slecht, maar van tijd tot tijd overdrijven ze hier wel, ben inderdaad buiten moeten gaan, maar dan om een pint te gaan halen...

 • Sharona Paulussen

  Dat ze dan maar niet de slasher kijken