Nieuwe 'Frozen'-film met Assepoester binnenkort in de zalen

Disney
Frozen was een van de grootste filmhits ooit, dus borduurt Disney graag verder op dat succes. In april mogen we 'Frozen Fever' verwachten en daarin zal Assepoester haar opwachting maken.

Anna en Elsa zijn ook weer van te partij, maar helaas gaat het niet om een langspeelfilm. De grootste animatiefilm aller tijden wordt immers opgevolgd door een zeven minuten durende kortfilm.

Wat zal je in die zeven minuten te zien en te horen krijgen? Naast Anna en Elsa zullen ook Kristoff en sneeuwman Olaf opnieuw te zien zijn. Ook de originele stemacteurs Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff en Jash Gad doen weer mee.

In Frozen Fever probeert Elsa een verjaardagsfeestje voor Anna te bouwen, maar doet een verkoudheid op. Omdat Elsa geen verkoudheid krijgt zoals gewone mensen dat doen, krijgen we een kant van haar te zien die we nog niet hadden opgemerkt in de eerste film.

En tenslotte, ouders, opgelet! Er is een opvolger voor 'Let It Go', het -vooral bij kinderen- immens populaire liedje van de eerste Frozen-film. Volgens de makers is het nieuwe liedje nog een grotere oorwurm dan 'Let It Go'.

Anna en Elsa krijgen nieuwe looks in 'Frozen Fever'.
Disney Anna en Elsa krijgen nieuwe looks in 'Frozen Fever'.
Ook Olaf is terug!
Disney Ook Olaf is terug!