Nieuwe film met Jean-Claude Van Damme deels gedraaid in Dinant

AFP
Een nieuwe Amerikaanse film met de Brusselse acteur Jean-Claude Van Damme zal in februari deels gedraaid worden in Dinant. De burgemeester van de stad, Richard Fournaux, bevestigt de melding daarvan in de kranten van SudPresse.

De burgemeester kreeg anderhalve maand gelegen een aanvraag om te filmen. Er moeten nog verschillende vergaderingen plaatsvinden over de opnames, zegt hij. 

De thriller heet 'The Bouncer' en wordt gedraaid met een budget van tien miljoen dollar. De regisseur is Julien Leclercq. 

Van Damme speelt een vader, Lukas, die in België een Nederlandse bendeleider moet zien uit te schakelen om na een gevangenisverblijf zijn dochter terug te kunnen zien. Ook Kevin Janssens heeft een rol in 'The Bouncer'.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.