Nieuwe ‘Dirty Dancing’-film mét de originele Baby in de maak

Dirty Dancing Gif
Giphy Dirty Dancing Gif
Er gingen al een poosje geruchten rond, maar nu is de kogel dan echt door de kerk. Er komt een vervolg op de jaren ‘80 filmklassieker ‘Dirty Dancing’. En niemand minder dan Jennifer Grey, die de rol van Frances ‘Baby’ Houseman speelde in de originele film, heeft haar medewerking toegezegd. Behalve als actrice treedt ze nu ook op als een van de uitvoerend producenten.

In juli wakkerden de geruchten al aan, wat toentertijd nog werd afgedaan als ‘een van Hollywood’s slechtst bewaarde geheimen’. Maar ondanks dat werd er niks bevestigd, tot nu. “Het wordt net zo’n romantische, nostalgische film als vroeger. Precies dat waar de fans op hopen.”

‘Dirty Dancing’ kwam in 1987 uit en werd een wereldwijde hit. Voor de titelsong ‘(I’ve Had) The Time Of My Life’ werden zowel een Oscar als een Golden Globe in de wacht gesleept.

Jennifer Grey in 'Dirty Dancing'.
RV Jennifer Grey in 'Dirty Dancing'.4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • HENDRIK WECKSELER

  Kan nooit zo goed worden als het origineel plus zonder wijlen Patrick Swayze is het maar een flauwe ongeloofwaardige bedoeling dus voor mij hoeft het niet

 • Freddie Lamers

  Patrick zal er helaas niet meer bij zijn...

 • DANIËL VONCK

  Zonder Patrick Swayze kan een nieuwe Dirty Dancing gewoonweg niet. Hij WAS de film samen met de jonge Jennifer Grey.

 • Steve Verwimp

  Daar zit ik nu al meer dan 30 jaar op te wachten.