Exclusief voor abonnees

Nieuwe ‘Charlie’s Angels’ in de bioscoop: “Wij zijn sterke vrouwen die elkaar beter maken”

IMDB
‘Charlie’s Angels’ zijn terug! Deze week, op kerstdag, komt de nieuwste film van de drie sexy detectives uit en die wordt heel anders dan de klassieker met Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu. Naomi Scott (26), Ella Balinska (23) en Kristen Stewart (29) zijn de nieuwe engeltjes van Charlie. “We zijn sterke vrouwen die elkaar beter maken”, schrijft PRIMO.

Elizabeth Banks regisseert de nieuwe generatie stoere Angels, die werkt voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde badass vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys. En Elizabeth Banks, die we kennen uit films als ‘The Hunger Games’ en ‘Pitch Perfect’, is er één van.

Het verhaal? Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, komen de Angels in actie en zetten zij hun levens op het spel om de wereld te redden. In ’n notendop. De film moet het vooral hebben van zijn actiescènes. En van zijn hoofdrolspeelsters natuurlijk. We stellen de nieuwe engeltjes graag aan u voor.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Debbie De Bruyn

    Halfbloot goe bezig.

  • HENDRIK WECKSELER

    Sterke vrouwen allemaal ja maar die films hebben in mijn menig nooit goed geweest ze hebben niks inhoud en een pak overacting maar dat is een mening natuurlijk