Netflix pakt deze zomer uit met romantische verfilming van succesvolle jeugdroman

To All The Boy's I've Loved Before
Instagram To All The Boy's I've Loved Before
Netflix komt deze zomer met een verfilming van de succesvolle jeugdroman 'To All The Boys I've Loved Before', door Jenny Han. 

In het Nederlands krijgt het boek de titel 'Aan Alle Jongens Van Wie Ik Hield'. Het verhaal gaat over Lara Jean, een meisje op de middelbare school. Ze heeft het moeilijk met het uiten van haar emoties en kan daarom nooit aan een jongen vertellen wat ze voor hem voelt. Aan vijf van haar grootste 'crushes' schrijft ze een liefdesbrief, die ze nooit verstuurt. Op een dag merkt ze echter dat iemand al die brieven wél op de post heeft gedaan, en alle jongens waar ze ooit van hield komen tegelijkertijd te weten wat ze voor hen voelt. Met alle gevolgen van dien... 

Lana Condor, bekend van 'X-Men: Apocalypse' en 'Patriot's Day', zal de hoofdrol spelen. Gezien Jenny Han een trilogie schreef, is de kans groot dat er meer films over deze personages zullen verschijnen in de toekomst. 

De film zal vanaf 17 augustus te bekijken zijn op de streamingplatformen van Netflix. 

Me and the Song girls 🤗#toalltheboysivelovedbefore

Een foto die is geplaatst door null (@jennyhan) op
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.