Netflix-original ‘The Irishman’ met Robert De Niro en Al Pacino opent New York Film Festival

The Irishman
Netflix The Irishman
Vandaag heeft het New York Film Festival bekend gemaakt dat de Netflix Original film ‘The Irishman’, van Martin Scorsese, de openingsfilm wordt. 

De film met Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci in de hoofdrollen beleeft tevens haar wereldpremière tijdens het festival. De 57e editie van het New York Film Festival vindt plaats in New York van 27 september tot 13 oktober, 2019. 

‘The Irishman’ vertelt een verhaal over georganiseerde misdaad in Amerika na de tweede wereldoorlog, vanuit het perspectief van oorlogsveteraan Frank Sheeran. Hij was een oplichter en huurmoordenaar die samenwerkte met de meest notoire onderwereldfiguren van de 20ste eeuw. De film centreert zich rondom een van de grootste onopgeloste moordzaken uit de Amerikaanse geschiedenis, de verdwijning van de legendarische Vakbond President Jimmy Hoff. The Irishman geeft inzage in de besloten wereld van georganiseerde misdaad: de dagelijkse gang van zaken, de onderlinge rivaliteit en de connecties met mainstream politiek.

The Irishman wordt najaar 2019 verwacht op Netflix.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Remco Bogaerts

    Niemand wou deze film maken ...alleen netflix . Denk dat dit een heel goede film is of wordt.