Mogelijk nieuw Disney-project voor Beyoncé

Beyoncé zou wel eens vaker in Disney-projecten te zien kunnen zijn.
AFP Beyoncé zou wel eens vaker in Disney-projecten te zien kunnen zijn.
‘The Lion King' is nog maar net uit, maar het ziet ernaar uit dat Beyoncé (37) binnenkort ook in andere Disney-projecten te zien zal zijn. De zangeres en actrice zou namelijk in gesprek zijn met Disney om een nieuwe deal te sluiten. 

Een ingewijde in de filmindustrie vertelt aan The Sun: “Beyoncé’s deal met Disney voor ‘The Lion King’ was een van de grootste tot nu toe. Nu willen ze die nog uitbreiden en haar de vrijheid geven om haar eigen films te maken onder de Disney-paraplu.” Dat Beyoncé zelf al een productiehuis heeft, Parkwood Entertainment, hoeft geen bezwaar te zijn. “Ze produceert projecten via Parkwood Entertainment, maar de bazen van Disney willen dat ze hetzelfde voor hen doet, in een samenwerkingsverband dat haar miljoenen zou opleveren. De gesprekken zijn nog aan de gang, maar het is een opwindend voorstel.”

Beyoncé nam in ‘The Lion King’ de stem van leeuwin Nala voor haar rekening. Daarnaast zong ze enkele nummers in voor de officiële soundtrack en bracht ze een eigen album uit: ‘The Lion King: The Gift’. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Christelle Vandermaelen

    Die Beyonce toch ze heeft haar markt gevonden... alle fan's maar geloven wat ze zegt en gewoon kassa kassa voor B