Meg Ryan's zoon huilde om orgasmescène

When Harry met Sally: Meg Ryan (Sally) heeft een bijzonder overtuigend fake orgasme op restaurant.
kos When Harry met Sally: Meg Ryan (Sally) heeft een bijzonder overtuigend fake orgasme op restaurant.
Meg Ryan's zoon, de acteur Jack Quaid (26), heeft eindelijk de geruchtmakende orgasmescène gezien die zijn moeder speelde in de romantische komedie 'When Harry Met Sally'.

Quaid zag de film tijdens New York Comic Con. Eigenlijk, gaf hij toe, had hij dat willen vermijden. "Ik zag 'When Harry Met Sally' onlangs. Als je moeder de beroemdste orgasmescène aller tijden speelt, sta je niet te springen om naar die film te gaan", vertelt Jack aan Entertainment Weekly.

"Na het zien van de film huilde ik omdat ik zo trots op haar was. Ik heb haar meteen gebeld. Ik heb haar gezegd dat het me zo erg spijt dat ik deze film gemist heb. Ze zei: 'Ik heb 'm ook maar een keer gezien'. Hoe dan ook, het is vanaf nu mijn favoriete film waar mijn moeder in speelt," zegt Quaid.

De film gaat over Harry en Sally, die elkaar ontmoeten in hun studententijd en elkaar in de loop der tijd min of meer toevallig steeds tegenkomen. De film is vooral bekend door de scène in een eethuis in Manhattan, waarin Sally en plein public een orgasme simuleert. Dat doet ze om te bewijzen dat mannen niet in staat zijn een echt of een gespeeld orgasme van elkaar te onderscheiden.

Voor meer straf filmnieuws, exclusieve interviews en wedstrijden kan je terecht op hln.be/film.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Mike Vanderkerken

    Als je als vrouw kunt zeggen dat geen enkele vrouw op die manier klaarkomt heb je wel een gigantisch probleem. Dan kan het niet anders dan dat je dit uitgetest hebt bij alle vrouwen wereldwijd en ze allemaal heb zien klaarkomen. Petje af voor zo veel inzet.

  • Lilly Daems

    Geen enkele vrouw die op die manier klaarkomt . Duidelijk dat dit fake is . OF , je hebt nog nooit een vrouw zien klaarkomen en geloofd deze scene.

  • RENE LENAERTS

    In ieder geval een knap stukje acteerwerk.