Matthias Schoenaerts steelt de show op Filmfestival Venetië

EPA
Matthias Schoenaerts als gast op het bekende filmfestival van Venetië: het begint stilaan een traditie te worden. Hij stelde er zopas zijn nieuwste film 'Frères Ennemis' voor. En het moet gezegd: hij wist de show te stelen.

In zijn nieuwe film, een misdaaddrama van regisseur David Oelhoffen, is Matthias de tegenspeler van Reda Kateb. De ene is een misdadiger, de andere een agent. Ooit waren ze beste vrienden, maar dan liep alles fout. De film draait mee in de competitie van het Filmfestival, dus maakt hij ook kans op de Gouden Leeuw.

Schoenaerts verscheen voor de gelegenheid met een cowboyhoed op de rode loper. Eerder stelde hij ook 'A Bigger Splash' en'Le fidèle' voor op het prestigieuze filmfestivan van Ventië. Er waren nog meer bekende gezichten: ook Ryan Gosling, Bradley Cooper en Tilda Swinton stellen er hun nieuwe films voor.

EPA
EPA1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Nicole Gyselinckx

    Matthias is de Max !!!