Matthias Schoenaerts en Koen De Bouw achterna: ook Wouter Hendrickx gaat naar Hollywood

VTM
Vlaanderen blijft zijn zonen en dochters uitsturen. Na Matthias Schoenaerts, Koen De Bouw, Johan Heldenbergh, Veerle Baetens en Kevin Janssens heeft nu ook Wouter Hendrickx (44) een internationale filmrol te pakken. Wouter, die we kennen van o.a. ‘Amigo’s’, ‘Witse’, ‘Cordon’ en ‘De Helaasheid der Dingen’ zal te zien zijn in ‘Bergman Island’, met enkele grote kleppers aan z’n zijde. 

Mia Wasikowska (29), de ster van de ‘Alice in Wonderland’-films, bijvoorbeeld. En Tim Roth (58), een van de favoriete acteurs van Quentin Tarantino. En John Turturro (62) van de ‘Transformers’-films en ‘The Big Lebowski’. Zij zijn nu dus de collega’s van ‘onze’ Wouter Hendrickx.

Het verhaal van ‘Bergman Island’ zal draaien rond een verliefd koppel filmmakers dat naar het eiland Faro trekt waar de legendarische Zweedse regisseur Ingmar Bergman woonde. Ze willen daar inspiratie opdoen. Wanneer ze op het eiland arriveren zijn ze nog stapelverliefd. Maar gaandeweg slaat de sfeer tussen hen beiden radicaal om. Deze veelbelovende film zal volgend jaar in de cinema te zien zijn.

Wouter Hendrickx
©Foto I&C Wouter HendrickxReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.