Maakt Jack Sparrow plaats voor een vrouw?

AP
De films van ‘Pirates of the Caribbean’ zouden er in de toekomst weleens heel anders kunnen gaan uitzien. Heel wat geruchten doen geloven dat Johnny Depp (56) niet zal terugkeren als Jack Sparrow in de reboot, maar wel vervangen zou worden door een vrouwelijke variant.

Er doen heel wat geruchten de ronde over de reboot van ‘Pirates of the Caribbean’. Zo gingen er al stemmen op die zeiden dat Zac Efron in de running is om Jack Sparrow te belichamen. Maar dat zou niet de enige piste zijn die onderzocht wordt, want ook een vrouw is niet uitgesloten. Disney-blog The Disinsider zegt dat de makers hun pijlen hebben gericht op MCU-actrice Karen Gillan, bekend van onder andere ‘Jumanji’ en ‘Dr. Who’. Ze speelt ook Nebula in de ‘Avengers’- en ‘Guardians Of The Galaxy’-films.

“Er zou een kans kunnen zijn dat de film zou focussen op Redd, de populaire vrouwelijke piraat die te zien is in Disneyparken en daar veel aandacht trekt”, schrijft de site. Officieel werd er nog niet gereageerd op de geruchten.

Karen Gillan als een Avenger
rv Karen Gillan als een Avenger
Karen Gillan met Dwayne Johnson en Jack Black in 'Jumanji'.
RV Karen Gillan met Dwayne Johnson en Jack Black in 'Jumanji'.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.