Maak kans op een duoticket voor de avant-première van ‘Bad Boys For Life’

Bad Boys For Life
Sony Bad Boys For Life
Nu donderdag gaat ‘Bad Boys For Life’ in avant-première in België, het Hollywooddebuut van Adil El Arbi (31) en Bilall Fallah (33). Jij maakt kans op een duoticket voor dat evenement. 

Landgenoten Adil El Arbi en Bilall Fallah trokken naar Hollywood voor ‘Bad Boys For Life’, het derde deel in de ‘Bad Boys’-franchise. Wereldsterren Will Smith en Martin Lawrence vertolken opnieuw de hoofdrollen en spelen agenten Mike en Marcus die nog een laatste keer de handen in elkaar slaan. In echte Hollywoodstijl gaat dat gepaard met spectaculaire stunts, snelle achtervolgingen en een vleugje humor. “Bad boys, bad boys, what you gonna do?”

Op de officiële release van ‘Bad Boys For Life' is het nog wachten tot 22 januari, maar op donderdag 16 januari gaat de film wel al in Brussel in avant-première - in het gezelschap van beide regisseurs. Ook jij kan daarbij zijn door deel te nemen aan onze wedstrijd. 

Wil je graag kans maken op tickets? Surf dan naar onze wedstrijdpagina
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Kelly Verlinden

    Nah, moet wel de slechtste trailer zijn die in de afgelopen maanden is uitgebracht.