Leonardo Dicaprio speelt voor het eerst sinds 'The Revenant' opnieuw een filmrol en wel met déze regisseur

Leonardo DiCaprio
EPA Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio (43) speelt voor het eerst sinds zijn Oscarwinnende rol in 'The Revenant' opnieuw mee in een film. Hij vertolkt een hoofdrol in de nieuwe film van Quentin Tarantino (54) over de moorden van de sekte van Charles Manson. 

Leonardo DiCaprio en Quentin Tarantino werkten eerder samen in 'Django Unchained' uit 2012 en voor DiCaprio wordt het dus zijn eerste film sinds hij een Oscar won voor 'The Revenant' in 2016.

Sekteleider Charles Manson droeg in augustus van 1969 een aantal van zijn volgers op de bewoners en gasten van een huis in de Hollywood Hills om te brengen. Vijf mensen kwamen daarbij om het leven, onder wie actrice Sharon Tate, de op dat moment acht maanden zwangere vrouw van Roman Polanski. Het is niet duidelijk of Tarantino het verhaal van de Manson-moorden in de film navertelt, of dat zijn plot zich afspeelt rond de gruwelijke misdaad uit 1969.

Tarantino had eerder Margot Robbie al gecast voor de rol van Sharon Tate. DiCaprio speelt in de film een acteur op leeftijd. De negende film van Tarantino draait vanaf in augustus 2019 in de bioscopen, vijftig jaar na de brute moorden.

Quentin Tarantino
EPA Quentin TarantinoReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels