Leonardo DiCaprio en Brad Pitt acteren voor het eerst samen in nieuwe Tarantino-film

DiCaprio en Pitt samen in nieuwe Tarantino
ANP/Photo News DiCaprio en Pitt samen in nieuwe Tarantino
Quentin Tarantino heeft een droomduo weten te strikken voor zijn nieuwe film 'Once Upon A Time In Hollywood'. Niemand minder dan Leonardo DiCaprio en Brad Pitt zullen schitteren in Tarantino's negende film, die op 9 augustus 2019 wereldwijd in première gaat.

De film speelt zich af in Los Angeles in 1969, toen Hollywood op het hoogtepunt van de 'hippietijd' zat en de groep rondom sekteleider Charles Manson meerdere personen vermoord had. Leonardo speelt een voormalig western tv-ster en Brad is de man die jarenlang zijn stuntman heeft gespeeld. Beide personages proberen het te maken in Hollywood, dat voor hen niet meer aanvoelt als vroeger. Het karakter van Leonardo heeft een beroemde buurvrouw, Sharon Tate. Zij was de vrouw van Roman Polanski, die bruut om het leven werd gebracht door Manson en consorten. De releasedatum van de film is exact 50 jaar na het overlijden van Tate.

Het is de eerste keer dat Leo en Brad samen in een film spelen, waar veel van hun fans al jaren hoopten dat ze ooit samen op het witte doek zouden schitteren. Tarantino is dolgelukkig met zijn 'dreamteam': "Het dynamische teamwork van DiCaprio en Pitt maakt me heel erg blij." De regisseur werkte met beide acteurs eerder samen. Met Leonardo maakte hij 'Django Unchained' en met 'Brad Inglourious Bastards'. Het is de eerste film die Tarantino maakt zonder The Weinstein Company.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • mario van haesendonck

    Tarantino, Pitt en Di Caprio ! dat gaat wat worden ! Laat maar komen .