Land Rover Defender speelt hoofdrol in achtervolgingsscène nieuwe ‘James Bond’

Photo News
EON Productions, de productiemaatschappij van de ‘James Bond’-films, en autofabrikant Land Rover hebben een korte video vrijgegeven van hoe het er op de set aan toe gaat. We zien daarin stuntcoördinator Lee Morrison en stuntrijder Jess Hawkins aan het werk. Land Rover en de makers van de nieuwe ‘James Bond’-film ‘No Time To Die’ geven met de videoclip een voorproefje van een achtervolgingsscène in het nieuwe 007-avontuur. 

‘No Time To Die’ is de eerste film waarin de nieuwe Land Rover Defender 110 te zien is. De auto speelt de hoofdrol in een spectaculaire achtervolging. Bij het configureren van de auto's voor de film werkte het ontwerpteam van Land Rover nauw samen met Chris Corbould, special effects and action vehicles supervisor. 

De ‘James Bond’-reeks is erg geliefd bij merken als het gaat om ‘product placing’: zij hebben er veel geld voor over om hun product in beeld te brengen. Dat geldt ook voor Jaguar Land Rover, dat al jaren samenwerkt met EON Productions. Het begon in 1983 toen een Range Rover Convertible opdook in de film ‘Octopussy’. In de nieuwe film ‘No Time To Die’ zijn ook de Range Rover Sport SVR, Land Rover Series III en Range Rover Classic te zien. Desondanks blijft een andere Britse auto sinds de allereerste films dé dienstauto van James Bond zelf: een Aston Martin. De 25ste ‘James Bond’-film ‘No Time To Die’ gaat in april 2020 in première.

Stuntrijder Jess Hawkins en de Land Rover Defender op de set van de nieuwe James Bond-film
YouTube Stuntrijder Jess Hawkins en de Land Rover Defender op de set van de nieuwe James Bond-film
Land Rover Defender op de set van de nieuwe James Bond-film
YouTube Land Rover Defender op de set van de nieuwe James Bond-filmReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.