Kristen Stewart staat achter 'Batman'-casting Robert Pattinson

EPA
Volgens Kristen Stewart is er niemand méér geknipt voor de rol van superheld Batman dan haar vroegere ‘Twilight’-collega Robert Pattinson. Dat zegt de actrice zondag op het Toronto International Film Festival tegen Variety. “Hij is de enige die die rol kan spelen.”

Stewart stond op de rode loper om haar nieuwe film ‘Seberg’ te promoten, maar reageerde tussendoor ook op vragen over de casting van haar ex-vriend. “Ik ben zo blij voor hem, bizar. Ik hoorde het en ik dacht meteen ‘oh man’, wat geweldig!” Volgens de actrice heeft Pattinson namelijk “de perfecte jukbeenderen” om de rol van Bruce Wayne/Batman op zich te nemen.

Een eventuele reünie met haar oude Twilight-lover in ‘The Batman’ ziet Stewart overigens best zitten. “Ik sta er voor open, ik zou het zeker niet afwijzen”, zegt ze. De première van ‘The Batman’ staat gepland voor 2021.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Kurt Bourdeaux

    Pfff, als 't zeker een tienerfilm moet worden moeten ze haar er bij stoppen. Verder wacht ik het resultaat af, maar wakker lig ik er niet van.

  • Johannes Smikkelson

    "De enige" is wat overdreven...