Kristen Stewart houdt van mysterie rond geaardheid

Kristen Stewart op het filmfestival van Cannes 2018.
Getty Images Kristen Stewart op het filmfestival van Cannes 2018.
Kristen Stewart (28), bekend van de 'Twilight'-reeks, houdt graag een beetje mysterie als het gaat om haar seksualiteit en haar filmrollen. Over die twee onderwerpen beantwoordt de actrice liever geen vragen.

"Ik ben dol op dubbelzinnigheid", vertelt ze aan het Parijse Mastermind magazine. "Vooral als het gaat om mijn seksualiteit. Maar ook over het maken van films. Als je een perfect antwoord geeft op elke vraag sta je mensen niet toe om hun eigen vragen te hebben."

Kristen, die ooit een relatie had met Robert Pattinson (32), werd slachtoffer van een heksenjacht toen bleek dat ze tegelijkertijd ook een romance had met regisseur Rupert Sanders (47). Nadat de relatie met Pattinson uit was, kreeg ze meerdere keren een relatie met een vrouw.

Charlie's Angels

De actrice is op dit moment bezig met een nieuwe 'Charlie's Angels' filmreeks. De originele film uit 2000 had Lucy Liu, Drew Barrymore en Cameron Diaz in de hoofdrol. In het vervolg, dat uit zal komen in 2019, heeft Stewart een hoofdrol naast actrices Naomi Scott en Ella Balinska.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.