Klein meisje dat naar ‘The Lion King’ kijkt gaat viraal dankzij haar reactie op de dood van Mufasa: “Zo herkenbaar!”

Dit meisje ging viraal dankzij haar reactie op 'The Lion King'.
Instagram Dit meisje ging viraal dankzij haar reactie op 'The Lion King'.
Iedere millennial zal het zich nog goed herinneren: die eerste keer dat je naar ‘The Lion King’ keek en dagenlang van je melk was door de tragische sterfscène van Simba’s vader, Mufasa, die vermoord wordt door de kwaadaardige Scar. Ook vandaag maken kinderen nog exact hetzelfde mee. Eén moeder legde het moment waarop haar dochtertje de bewuste scène voor het eerst zag, vast op camera, en scoorde zowaar een internethit. 

In het filmpje is te zien hoe het kleine meisje, Bella, reageert op de sterfscène van Mufasa. Daarbij trappelt ze ter plaatse, schreeuwt ze “nee, nee, nee!” en gooit ze zelfs haar knuffelbeer op de grond, om daarna ronduit te krijsen bij het zien van de tragische val van de Leeuwenkoning.

De video werd al tienduizenden keren gedeeld op sociale media, vooral omdat vele jonge mensen de situatie herkenbaar vinden. “Het is een vast onderdeel van volwassen worden, die scène uit ‘The Lion King’. Een trauma dat ieder van ons met zich meedraagt”, klinkt het. Anderen delen als respons dan weer filmpjes van hun eigen kinderen, die al even dramatisch reageren op het voorval.