Kijk vanaf nu elke week naar 'Screentime' op HLN Film, de place to be voor elke filmfanaat

Eline De Munck in 'Screentime'.
HLN Film Eline De Munck in 'Screentime'.
Vanaf vandaag gaat het nieuwe project HLN film van start, hét platform bij uitstek voor filmnieuws, trailers, exclusieve interviews én gratis filmtickets. Bovendien kan je vanaf nu kijken naar het nieuwe seizoen van 'Screentime', gepresenteerd door Eline De Munck.

Jij houdt van series en films, HLN Film houdt ervan je daar alles over te vertellen. Van de set tot de cinema, van op het scherm tot daarachter: voor alle Vlaamse filmfanaten zijn wij dé bron van breaking filmnieuws, entertainende wist-je-datjes en inspirerende content.

Waarvoor je naar de cinema moet trekken en waarvoor je thuis gezellig in de zetel kan blijven zitten? Zoek niet verder, want Eline vertelt je alles dat je daarover moet weten. Deze week is de grote uitschieter natuurlijk 'Niet Schieten', de nieuwe film van Stijn Coninx is vanaf vandaag te zien in de zalen. We namen een kijkje op de première en voelden bekende Vlamingen aan de tand over hun gevoelens bij de prent.

Daarnaast overloopt Eline de trailers die je absoluut gezien moet hebben en levert ze de laatste nieuwtjes uit de filmwereld aan. 

De eerste aflevering van 'Screentime' kan u hieronder alvast bekijken. Voor meer straf filmnieuws, exclusieve interviews en wedstrijden kan je terecht op hln.be/film, of op onze Facebookpagina

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Randy Van Buggenhout

  Zwaar ontgoocheld hierover. Ik had gehoopt op een ernstige bespreking van de nieuwe films die wekelijks in onze zalen lopen met daarbij een vertoning van enkele trailers. Wat moeten we met een trailer waarbij stukjes van verschillende films gemixt voorbijflitsen aan een razend tempo?

 • Tony Vanheste

  Wauw en nu ben ik gelukkig.... zucht

 • Henri Geerts

  Tempo presentatie mag iets langzamer.

 • Gunther Podevyn

  Precies mijn oma die daar zit...

 • Wendy Warens

  Als dit zo wordt zoals jullie films reviewen en promoten, nee dank u. Online zijn er veel betere reviews te vinden die eerlijk zijn.