Kevin Janssens poedelnaakt in ‘De Patrick’

'De Patrick'
De Patrick 'De Patrick'
Gisteren ging ‘De Patrick’, de laatste nieuwe film met Kevin Janssens, in première in Kinepolis Antwerpen. Janssens speelt een man die is opgegroeid op een nudistencamping, en is voor een groot deel van de film poedelnaakt te zien.

Naar eigen zeggen had hij daar geen problemen mee. “Die nudistencamping was gewoon de setting, dat is voor mij hetzelfde als een kostuumfilm. Alleen zouden we er dan nu niet over bezig zijn,” lacht Kevin in De Morgen. “In het begin sta je op de set met een handdoek, en na vijf minuten denk je: whatever. We hebben allemaal een piemel, of borsten. Dat ben ik niet die daar staat, dat is Patrick. Het is ook echt mooi gedaan. Naakt wordt nog altijd direct gelinkt aan seks. En De Patrick is zonder twijfel de meest seksloze film ooit.”

‘De Patrick’, het filmdebuut van de Belgische regisseur Tim Mielants, is ook uitgenodigd voor het Fantastic Film Fest in Austin, Texas, het grootste festival van genrefilms in Noord-Amerika. Zo meldt vandaag het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), dat mee de film tot stand hielp te brengen. ‘De Patrick’ is een familiedrama, volgens het VAF “over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blij zijn met wie je bent”.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Walter Van Criekinge

    Oeps en zonder censuur, bij de naakte dame op het dak van die sportwagen wel ???

  • Serge Aernoudt

    En waar ligt het probleem nu?

  • WILLY VANHAVERBEKE

    En wel alle zoogdieren lopen naakt de ene mooier dan de andere waarom de mens niet??? Kwestie van gewoonte