Keira Knightley verbiedt dochter om naar Disney-films te kijken

Keira Knightley werkte als actrice zelf al meerdere malen voor Disney. Toch heeft ze haar dochter verboden om naar enkele Disney-films te kijken. “Omdat ze vrouwen op een verkeerde manier neerzetten.”
Photo News Keira Knightley werkte als actrice zelf al meerdere malen voor Disney. Toch heeft ze haar dochter verboden om naar enkele Disney-films te kijken. “Omdat ze vrouwen op een verkeerde manier neerzetten.”
Keira Knightley (33), bekend van de Disney-filmreeks ‘Pirates of the Caribbean’, wil niet dat haar 3-jarige dochter naar Disney-films kijkt. Dat vertelde ze in ‘The Ellen Show’. 

Keira Knightley vertelde Ellen DeGeneres ook meteen waarom ze haar dochter Edie die kaskrakers ontzegt. De actrice is niet akkoord met de manier waarop de Disney-prinsessen geportretteerd worden. “Assepoester wacht op een man om haar te redden. Dat moet je niet doen, red jezelf!”, briest ze. 

Ook ‘De Kleine Zeemeermin’ staat op de zwarte lijst, al geeft de actrice toe dat ze zelf fan is. “De liedjes zijn fantastisch, maar geef je stem niet op voor een man.” Al zijn niet alle Disney-films verboden. ‘Finding Dory’, waarin presentatrice Ellen de hoofdrol vertolkt, is zelfs de lievelingsfilm van kleine Edie. 

Voor meer straf filmnieuws, exclusieve interviews en wedstrijden kan je terecht op hln.be/film.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Frida Van Molle

    Jaja, en zelf..... Hypocriet dus!

  • Hanne Claes

    Elke keer ik wat van haar lees is ze wat gekker geworden...

  • Patrick Rasschaert

    Wat een pretentieuze zottin. Hoe heeft ze haar naambekendheid gekregen? Zal zeker niet geweest zijn met haar rol in Pirates of the Caraïben.