Kapitein Zeppos-film heeft nu ook een titel

Carry Goossens kruipt in de huid van Kapitein Zeppos.
Fabian Cuyvers Carry Goossens kruipt in de huid van Kapitein Zeppos.
‘Zeppos, het Mercatorspoor’, zo zal de film heten waarin Carry Goossens in de huid kruipt van de jeugdheld Kapitein Zeppos. De populaire BRT-serie uit de jaren 60 krijgt volgend jaar een tweede leven in de bioscoop.

Ook over de plot is iets meer bekend. Geholpen door jonge personages die Benjamin en Slien zullen heten, zal Zeppos de strijd aangaan met een aloude organisatie die uit is op een antiek boek.

Zoals bekend gaat Douglas Boswell, bekend van ‘Labyrinthus, de bioscoopfilm regisseren. De opnames starten normaal in mei en vinden onder andere plaats in Gent, Rupelmonde en Vlassenbroek. 
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jules Vermeers

  Waar is de tijd!

 • DIRK VANDEWALLE

  handen af van dit pareltje nostalgie ! zoiets kan je nooit meer maken !

 • rudy verlinden

  Dat men dit toelaat...je kan jef uit lilli en marleen en oscar in fc kampioenen ook niet door anderen laten spelen...senne rouffaer is een beschermd monument dus...handen af...

 • Erik Audenaert

  Senne Roufaer kan niemand vervangen . En zeker geen Goossens . Weg met die film .

 • Filip Desmedt

  Goossens die Senne Rouffaer gaat vervangen ? Dat zie ik niet echt als een ideale invaller voor Kapitein Zeppos ... Senne had daarvoor de juiste uitstraling , ik betwijfel dat voor Goossens die het meer van komische , meer de onhandige , rollen moet hebben ...