K3 krijgt nieuwe bioscoopfilm

K3
Kristof Ghyselinck K3
Na het succes van de eerste film met Hanne, Marthe en Klaasje, krijgt K3 nu een volgende bioscoopfilm: ‘K3 - Dans van de Farao’. De opnames van de nieuwe film gaan deze zomer van start, waarbij door enkele creatieve aanpassingen alle coronamaatregelen in acht kunnen worden genomen. De film verschijnt eind dit jaar in de zalen. Hun vorige film, ‘K3 Love Cruise’, kon rekenen op meer dan 300.000 bezoekers in Vlaanderen en Nederland.

“Ik ben bijzonder blij dat er opnieuw een film komt!”, zegt Hanne. “Aan de opnames van ‘K3 Love Cruise’ hebben we alle drie heel mooie herinneringen.”

“We kunnen niet wachten om eraan te beginnen”, vult Klaasje aan. “Het belooft ook deze keer heel spannend te worden en een beetje mysterieus zelfs…” En Marthe geeft nog mee: “Met de opnames van deze nieuwe film belooft het een drukke zomer te worden, maar ik heb er ongelofelijk veel zin in!”

De regie is in handen van Dennis Bots, die eerder ook al tekende voor de succesvolle serie ‘Het Huis Anubis’ en enkele K3-clips.  
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.