Jude Law in onderhandeling met Disney over rol van Captain Hook in ‘Peter Pan’

Jude Law
EPA Jude Law
Disney probeert Jude Law (47) te strikken voor de rol van Captain Hook in de liveactionversie van de klassieker ‘Peter Pan’. Volgens The Wrap is de acteur in onderhandeling met de filmstudio.

Disney bracht in 1953 een animatiefilm uit gebaseerd op het boek van J.M. Barrie over het jongetje dat niet volwassen wilde worden. Het verhaal werd daarna nog een paar keer verfilmd, onder meer door Steven Spielberg die in 1991 ‘Hook’ uitbracht met Robin Williams en Dustin Hoffman in de hoofdrollen. In ‘Pan’ uit 2015 speelde Hugh Jackman de kapitein en aartsvijand van Peter Pan.

Eerder werd bekend dat Ever Anderson, de twaalfjarige dochter van Milla Jovovich en regisseur Paul W.S. Anderson, Wendy gaat spelen in de nieuwe versie van Disney, die ‘Peter Pan & Wendy’ gaat heten. Wanneer de film uit moet komen, is nog niet bekend.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.