Johnny Depp en Mila Kunis maken kans op 'Razzie'

Johnny Depp viel als 'Charlie Mortdecai' niet in de smaak bij de jury.
Lionsgate Johnny Depp viel als 'Charlie Mortdecai' niet in de smaak bij de jury.
Johnny Depp, Mila Kunis, Gwyneth Paltrow en de film 'Fifty Shades of Grey' maken dit jaar kans op een Golden Raspberry Award, oftewel een Razzie. De nominaties voor de slechtste films, acteurs en actrices zijn vandaag bekendgemaakt in een video op YouTube.

De Razzies worden dit jaar op 27 februari uitgereikt, een dag voordat de Oscars worden verdeeld. Dit jaar maken naast Fifty Shades ook de films Fantastic Four, Jupiter Ascending, Paul Blart Mall Cop 2 en Pixels kans op een prijs voor de slechtste film.

Johnny Depp (Mortdecai), Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey), Kevin James (Mall Cop 2), Adam Sandler (The Cobbler) en Channing Tatum (Jupiter Ascending) zijn genomineerd voor de prijs voor slechtste acteur.

Bij de vrouwen gaat de 'strijd' tussen onder anderen Dakota Johnson (Fifty Shades), Gwyneth Paltrow (Mortdecai) en Mila Kunis (Jupiter Ascending). Acteurs zijn over het algemeen niet blij met de prijs, die hoogst zelden in persoon wordt opgehaald.

Grappige nominaties zijn nog te vinden in de categorie 'Slechtste filmsetjes'. Daarvoor zijn onder anderen Johnny Depp en zijn plaksnor (Mortdecai), Kevin James en zijn Segway of zijn plaksnor (Paul Blart Mall Cop 2) en Adam Sandler en willekeurig welk paar schoenen (The Cobbler) genomineerd.

Ook Mila Kunis maakt kans op een Razzie voor haar rol als Jupiter Jones in 'Jupiter Ascending'.
Warner Bros Ook Mila Kunis maakt kans op een Razzie voor haar rol als Jupiter Jones in 'Jupiter Ascending'.