Jennifer Lawrence gaat hoofdrol in Netflix-komedie spelen

Netflix heeft Jennifer Lawrence gestrikt om de hoofdrol in de nieuwste productie 'Don't Look Up' te spelen, meldt The Hollywood Reporter.
EPA Netflix heeft Jennifer Lawrence gestrikt om de hoofdrol in de nieuwste productie 'Don't Look Up' te spelen, meldt The Hollywood Reporter.
Netflix heeft Jennifer Lawrence (29) gestrikt om de hoofdrol in de nieuwste productie ‘Don't Look Up’ te spelen, meldt The Hollywood Reporter. De film is geschreven en wordt geregisseerd door Adam McKay, die eerder ook films als ‘Vice’ en ‘The Big Short’ maakte.

‘Don't Look Up’ gaat over twee wetenschappers die ontdekken dat de aarde binnen een half jaar door een meteoriet getroffen gaat worden. Ze trekken er op uit om via de media iedereen te waarschuwen voor de aanstaande ramp, maar krijgen vooral veel sceptische reacties op hun waarschuwing.
McKay zegt blij te zijn met het aantrekken van Jennifer. "Zij is wat mensen in de zeventiende eeuw 'een ongelofelijk talent' noemden", zegt hij in een statement over de Oscarwinnares. “Het feit dat Netflix deze film beschouwt als een wereldwijde komedie, legt de lat hoog voor mij en mijn team - maar op een opwindende en motiverende manier.”

In april zou de regisseur al willen beginnen met filmen. Netflix zou ‘Don’t Look Up’ namelijk dit jaar nog willen streamen.




Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.