Jean-Claude Van Damme krijgt ster op Walk of Fame in Oostende

In Oostende werd Jean-Claude Van Damme vanavond in de bloemetjes gezet. Op de zeedijk kreeg The Muscles from Brussels zijn eigen ster. Hij komt zijn nieuwste film 'Lukas' promoten op het filmfestival.

In het gezelschap van zijn Belgische ouders en zijn vrouw onthulde Jean-Claude Van Damme zijn eigen ster op de Oostendse Walk of Fame. Hij is eregast op het filmfestival van Oostende waar hij de film 'Lukas' komt promoten. 'Lukas' is een Franse actiethriller en gaat over buitenwipper Lukas, vertolkt door Jean-Claude Van Damme, die moet binnendringen in een gevaarlijke Nederlandse organisatie. Het is zijn laatste kans om het hoederecht over zijn 8-jarige dochtertje niet te verliezen. Vlaamse acteurs Kevin Janssens en Sam Louwyck spelen ook mee in de film.

Jean-Claude Van Damme speelde eerder al mee in tal van actiefilms, die niet zelden uitgroeiden tot absolute kaskrakers. Heel wat fans waren op de zeedijk aanwezig om de Hollywoodster toe te juichen. Eén fan was net iets te enthousiast en werd door de security verwijderd. Na de onthulling van de ster trok Vandamme naar de rode loper van de Kinepolis waar 'Lukas' vertoond werd.

Benny Proot
Benny Proot5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Freddy De Vos

  Dat heeft hij meer dan verdient!

 • Daniel Patteet

  En hij heeft vooral een hart voor dieren wat hem in mijn ogen beter maakt dan de meeste Hollywood-acteurs..

 • Koen Van Crombruggen

  Een ster en daarachter een mini-ster. Wat doet die PV cellen leurder daar? Ha ja hij wil ook burgemeester worden van Oostende. Er zijn toch vacatures genoeg? Waarom dan altijd iemand anders' job willen afnemen. En dat telt ook voor de huidige burgemeester.

 • SILVIE-ANN SEYNHAEVE

  En nadien is hij met zijn gevolg nog een hapje gaan eten in de Savarin op de dijk in Oostende, waar wij toevallig in het restaurant een stukje verder iets zaten te eten. de man is zeer vriendelijk en zeker niet omhooggevallen. Hij doet ook wel iets voor zijn fans.

 • Jonas Gent

  Dat werd weleens tijd, onze enige wereldster in Hollywood!