Jason Statham: "Of ik James Bond wil zijn? Natuurlijk!"

PHOTO_NEWS
Je weet exact welk soort film je voorgeschoteld krijgt als Jason Statham een van de acteurs is. En hij is goed in wat hij doet, maar kan de acteur ook andere genres aan? In zijn nieuwe film 'Spy' komen we het te weten.

Statham speelt een chauvinistische Britse geheime agent en hij is alles wat James Bond niet is: vulgair en niet zo geheim. Maar bovenal moet de acteur grappig uit de hoek komen en dat zijn we van hem niet gewoon.     De Brit heeft echter nog andere ambities. Zo liet Daniel Craig weten dat 'Spectre' een van zijn laatste Bond-films wordt. Statham ziet de rol van 007 wel zitten.

"Of ik James Bond zou kunnen spelen? Absoluut! Zou ik het doen? Absoluut! Is Daniel Craig een goede James Bond? Absoluut! Ik zou een goede 007 zijn, maar ik zou wel heel, heel anders zijn", aldus de 47-jarige acteur. De slechterik ziet hij zichzelf dan weer niet spelen. "Ik weet niet of ik dat wil doen. Dat is niet mijn ding. Ik ben liever die andere gast."      

De opnames van 'Spectre' in Mexico-Stad werden onlangs een paar dagen stilgelegd omdat Daniel Craig bij een stunt gewond raakte en naar het ziekenhuis moest. Regisseur Sam Mendes hoopt de nieuwe Bond-film nog dit najaar te kunnen afleveren.