Jan Verheyen betaalt figuranten ‘Viva Boma!’ met tombola

Jan Verheyen op de set van ‘Viva Boma!’
Photo News Jan Verheyen op de set van ‘Viva Boma!’
Voor de vierde ‘FC De Kampioenen’-film, ‘Viva Boma!’, heeft regisseur Jan Verheyen (56) binnenkort enkele duizenden figuranten nodig. Die wil hij vergoeden met een tombola, zo staat te lezen op de website Figuratie.be, waar geïnteresseerde kandidaten zich kunnen inschrijven. 

Van 8 tot 11 april heeft regisseur Jan Verheyen nood aan enkele duizenden figuranten voor zijn nieuwste ‘FC De Kampioenen’-film. Omdat zijn budget het echter niet toelaat om elke figurant te betalen, vond hij een originele oplossing: hij organiseert een tombola. Wie deelneemt, maakt kans op prijzen gerelateerd aan ‘FC De Kampioenen’, maar bijvoorbeeld ook VIP-toegang voor de première. 

Verder zoekt de regisseur ook nog enkele edelfiguranten, die dan weer wel een vergoeding krijgen: het minimumbedrag van 20 euro per dag. Dat lijkt niet veel, maar de interesse is er in ieder geval wel. Amper een week nadat de oproep voor figuranten was gelanceerd, waren al ruim 2.000 kandidaturen binnen.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • gustaaf carpels

    Tja hijzelf zal weer meer ontvangen zeker van onze subsidies hij zal ze wel bijeen krijgen omdat velen mensen zich willen amuseren.

  • huib matthijssen

    Zeg het mij en dan zal ik het aan nemen. Zit hier nou nog oemand op te wachten?

  • Remus Bogaert

    Zou die vent niet beter stoppen met films maken , ze trekken op niet veel en er komt geen hond naar kijken .