IN BEELD. Veel knuffelplezier op première ‘UglyDolls’

Jan Schepens met kinderen Milla en Matisse en acteur Michiel De Meyer
Dieter Bacquaert Jan Schepens met kinderen Milla en Matisse en acteur Michiel De Meyer
Deze voormiddag ging in Kinepolis Antwerpen de animatiefilm ‘UglyDolls’ in première met in de hoofdrol een bende kleurrijke pluchen knuffels. De ene al wat schattigere of lelijkere dan de andere. De aanwezige BV’s op de rode loper zijn alvast fan.

De film speelt zich af in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig. Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken.

Ghost Rocker Tinne Oltmans neemt in de Vlaamse versie van ‘UglyDolls’ de stem van het hoofdpersonage Moxy voor haar rekening. Ook Gio Kemper, Elindo Avastia, Céline Verbeeck, Maureen Vanherberghen, Michiel De Meyer, Sien Wynants, David Dermez, Jan Van Looveren, Zwangere Guy en Sven De Ridder zijn te horen in deze prent.

‘UglyDolls’ speelt vanaf woensdag 31 juli in de bioscoop.

Deze BV’s kwamen alvast langs op de première:

Ex-turnster Aagje Vanwalleghem met partner Denis en hun kinderen Noa en Nael.
Dieter Bacquaert Ex-turnster Aagje Vanwalleghem met partner Denis en hun kinderen Noa en Nael.
Familie-actrice Marianne Devriese kwam kijken met echtgenoot Steve Geerts en hun oudste dochters Lina en Ava.
Dieter Bacquaert Familie-actrice Marianne Devriese kwam kijken met echtgenoot Steve Geerts en hun oudste dochters Lina en Ava.
Michiel De Meyer nam zijn vriendin en actrice Line Ellegiers mee. Hij spreekt de stem van Lou in.
Dieter Bacquaert Michiel De Meyer nam zijn vriendin en actrice Line Ellegiers mee. Hij spreekt de stem van Lou in.
Het gezin van Virginie Claes kan duidelijk goed gekke bekken trekken. De ex-Miss België verscheen op de rode loper met manlief Bernard en hun kinderen Louis en Claire.
Dieter Bacquaert Het gezin van Virginie Claes kan duidelijk goed gekke bekken trekken. De ex-Miss België verscheen op de rode loper met manlief Bernard en hun kinderen Louis en Claire.
Een deel van de stemmencast van 'UglyDolls' met Céline Verbeeck, Elindo Avastia, Tinne Oltmans, Maureen Vanherberghen en Michiel De Meyer.
Dieter Bacquaert Een deel van de stemmencast van 'UglyDolls' met Céline Verbeeck, Elindo Avastia, Tinne Oltmans, Maureen Vanherberghen en Michiel De Meyer.
Jan Schepens genoot samen met kinderen Milla en Matisse van een heerlijke film.
Dieter Bacquaert Jan Schepens genoot samen met kinderen Milla en Matisse van een heerlijke film.
Ook het koppel Juan Gerlo en Tinne Oltmans was van de partij.
Dieter Bacquaert Ook het koppel Juan Gerlo en Tinne Oltmans was van de partij.
Actrice Anne Mie Gils kwam naar de première met dochter.
Dieter Bacquaert Actrice Anne Mie Gils kwam naar de première met dochter.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.