In beeld: opgewonden sfeertje bij première '50 Shades Freed'

Dieter Bacquart
Vanavond ging de film ‘Fifty Shades Freed’ in première in Kinepolis Brussel. In het derde en laatste deel halen de lieftallige Anastasia Steele en de sexy Christian Grey opnieuw alles uit kast om ons te verleiden. En bekend Vlaanderen mocht dat vanavond al aan den lijve ondervinden.

"Mijn vriendin Marissa en ik zijn ooit naar een Eyes wide shut-achtig feestje met maskers geweest, zoals in de film, en dat was heel pikant en spannend", vertelt Frank Molnar

Dieter Bacquaert

"De films en boeken van Fifty Shades werken enorm prikkelend", aldus Thuis-actrice Tine Priem. "Mijn vriend en ik hebben al seksspeeltjes gekocht, maar tot nu toe hebben we die nog niet nodig gehad." (knipoogt)

Dieter Bacquaert

Miss België Angeline Flor Pua liet zich met veel plezier onderdompelen in de sensuele wereld van Fifty Shades.

Dieter Bacquaert

"Of er een passionele Mister Grey in mij schuilt? Zweepjes heb ik niet nodig, ik heb nogal grote handen", lacht 'Familie'-acteur Vincent Banic.

Dieter Bacquaert

"Ik hou van een man die initiatief neemt, voor mij geen sloef", verklapt 'Familie'-actrice Bab Buelens.

Dieter Bacquaert

"Mijn lief mag dominant zijn in bed, maar op straat ben ik graag de baas", zegt ex-Miss België Joke Van de Velde met naast zich zangeres Noa Neal.

Dieter Bacquaert

Billie Leyers, de zus van Ella en Olga, kwam kijken met een vriendin. "Dat sm-kantje vind ik heel intrigerend. Het is leuk om naar te kijken."

Dieter Bacquaert

'Thuis'-acteur Christophe Haddad nam de presentatie van Fifty Shades Freed voor zijn rekening. Voor veel vrouwen zou hij wel eens de Vlaamse Mister Grey kunnen zijn.

Dieter Bacquaert2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Walter Claeys

    Allee vooruit, voorlopig ontsnapt aan het me-toogedoe.

  • Geert Van de Moortele

    De microgolfgeneratie mocht nog eens gratis hun verzetje hebben.