IN BEELD. Maya de Bij verovert harten van BV-kindjes

Maximilien, de jongste zoon van Véronique De Kock, was dolblij dat hij naar Maya 2: De Honingspelen mocht komen kijken.
Kristof Ghyselinck Maximilien, de jongste zoon van Véronique De Kock, was dolblij dat hij naar Maya 2: De Honingspelen mocht komen kijken.
Na een succesvolle eerste animatiefilm vliegt Maya de Bij opnieuw rond in de biscoop in ‘Maya 2: De Honingspelen’. En dat de beroemdste bij ter wereld nog steeds razend populair is, was deze namiddag te merken op de première in Kinepolis Antwerpen.

In ‘Maya 2: De Honingspelen’ zetten Maya, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Zij moeten het in verschillende proeven opnemen tegen het team van Violet. Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Buzztropolis. Zal team Maya deze spelen kunnen winnen?

Net als in de vorige film verleent Free Souffriau opnieuw haar stem aan Maya. “Het is een figuurtje waar ik bijzonder vrolijk van word. Zeker omdat het zo mooi getekend is met die felle kleurtjes en ronde vormpjes.” Ook Gert Verhulst, James Cooke, Kürt Rogiers en Jani Kazaltzis zijn te horen in deze prent. ‘Maya 2: De Honingspelen’ speelt vanaf 19 december in de bioscoop.

Jani Kazaltzis verleent zijn stem aan Freek de kakkerlak. "Een figuurtje dat op mijn lijf is geschreven, want het is een paniekerige flapuit." (lacht)
Kristof Ghyselinck Jani Kazaltzis verleent zijn stem aan Freek de kakkerlak. "Een figuurtje dat op mijn lijf is geschreven, want het is een paniekerige flapuit." (lacht)
Familie-acteur Jan Van den Bosch kwam kijken met partner Fran, zoon Lou en dochter Sam. "Vooral de kleinste is grote fan van Maya."
Kristof Ghyselinck Familie-acteur Jan Van den Bosch kwam kijken met partner Fran, zoon Lou en dochter Sam. "Vooral de kleinste is grote fan van Maya."
Voor het slapengaan lezen we onze zoon Jack altijd een verhaaltje voor over bijtjes", klinkt het bij Niels De Jonck en Kim Van Oncen.
Kristof Ghyselinck Voor het slapengaan lezen we onze zoon Jack altijd een verhaaltje voor over bijtjes", klinkt het bij Niels De Jonck en Kim Van Oncen.
Gilda De bal had haar bijenoutfit aan.
Kristof Ghyselinck Gilda De bal had haar bijenoutfit aan.
"Gabriël kan uren kijken naar Maya", zegt Lesley-Ann Poppe die ook nog haar man Kevin meenam.
Kristof Ghyselinck "Gabriël kan uren kijken naar Maya", zegt Lesley-Ann Poppe die ook nog haar man Kevin meenam.
"Die bijtjes spreken enorm tot de verbeelding en we worden er allemaal vrolijk van", aldus ex-turnster Aagje Vanwalleghem op stap met echtgenoot Denis en hun kinds Noa en Nael.
Kristof Ghyselinck "Die bijtjes spreken enorm tot de verbeelding en we worden er allemaal vrolijk van", aldus ex-turnster Aagje Vanwalleghem op stap met echtgenoot Denis en hun kinds Noa en Nael.
Nora Gharib
Kristof Ghyselinck Nora Gharib1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • kelly stroobantd

    Mooi zoontje van Veronique . Wel helemaal de papa!!