IN BEELD. BV’s gaan kopje onder op de première van ‘Torpedo’

Kristof Ghyselinck
Vanavond doken heel wat de BV’s de bioscoopzaal in voor de première van ‘Torpedo’. Deze film, met in de hoofdrol Koen De Bouw, Sven De Ridder en Joren Seldeslachts, vertelt het verhaal een bende Vlaamse rebellen die tijdens de Tweede Wereldoorlog met een duikboot van Congo naar de VS moeten varen om uranium te transporteren. Vanaf 23 oktober speelt ‘Torpedo’ in de zalen. 

“Torpedo ziet er heel Amerikaans uit met al die actie- en stuntscènes”, vertelt Gunther Levi met naast zich echtgenote Charlotte.

Kristof Ghyselinck

“Een duikboot zegt me niets, ik zou het veel te benauwd hebben”, aldus ‘Familie’-actrice Marianne Devriese die kwam kijken met Steve Geerts en Sven De Ridder.

Kristof Ghyselinck

“De film is fantastisch mooi”, klinkt het kort en bondig bij Tatyana Beloy die op stap was met collega-actrices Rilke Eyckermans en Tania Kloek.

Kristof Ghyselinck

Carl Huybrechts is apetrots op zijn zoon Sven, want hij is de regisseur van Torpedo.

Kristof Ghyselinck

Als grote filmliefhebber wilde Antwerps burgemeester Bart De Wever deze première niet missen. “Even niet aan politiek moeten denken: zalig.”

Kristof Ghyselinck

An Swartenbroekx verscheen op de rode loper met één kruk. De actrice ondervindt nog steeds last nadat ze haar ligamenten had verrekt bij ‘Gert Late Night’, door een ontsteking moet ze opnieuw van nul beginnen aan haar revalidatie.. “Elke dag gaat het een stapje beter. En mijn man Guido zorgt goed voor mij.”

Kristof Ghyselinck

“Normaal ging ik de rol van Sven De Ridder spelen, maar door tv-opnames kon dat niet”, zegt Jan Van Looveren. “En daar heb ik toch wel wat spijt van.”

Kristof Ghyselinck

“Hopelijk breekt mijn water niet tijdens de film”, grapt Clara Cleymans, die over een kleine maand bevalt. 

Kristof Ghyselinck

Jan Verheyen was ook van de partij.

Kristof Ghyselinck

In december gaat de vierde ‘F.C. De Kampioenen’-film in première, maar nu kon Marijn Devalck nog rustig met zijn vrouw Ilse in de zaal zitten.

Kristof Ghyselinck

Herman Verbruggen en partner Petra waren ook van de partij.

Kristof Ghyselinck

Dankzij de spektakel-musical ‘40-45' kent het acteurskoppel Michiel De Meyer en Line Ellegiers alles over de Tweede Wereldoorlog.

Kristof Ghyselinck

Joren Seldeslachts nam zijn vriendin Isy mee.

Kristof Ghyselinck

Xander en Jolan, de zonen van Koen De Bouw, kwamen hun vader steunen. 

Kristof Ghyselinck1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • sjaak vanslembrouck

    Wat maakt het uit ? Ik snap niet dat deze mensen zoveel geld scheppen ik heb ik de laatste 15 jaar geen enkele vlaamse film gezien die het bekijken waard was. Laatste die ik zag was "bowlingballs" ofzo ? Denk ik omdat het zo'n vergetelijke film was. Slecht geschreven, nogmaals de zelfde handvol acteurs die je letterlijk elke keer ziet, en hoe de film begon is ook hoe die eindigde. Veel drama en de status quo veranderde geen centimeter, gewoon verspilde tijd.